I spilled the Beans🌱

Ik heb jullie nog iets te vertellen … 😅🌱

En eigenlijk ben ik al wat dagen mijzelf er op aan het voorbereiden en met een dubbel gevoel begon ik deze week te schrijven aan deze tekst…

Ik ben eerder een prater dan een schrijver (tot vervelens toe) dus de onwerkelijke boodschap dat ik jullie mag brengen is iets wat een jongere versie van mijzelf nooit had verwacht…

Ik ben geen dokter, geen diëtist, geen wereld veranderaar en zelfs ben ik ook niet de geweldigste chef die er rondloopt (Daarvoor mag u bij mijn man zijn 😉😘 Maxime Bataillard). 

Wat ik wel ben?

Een vechter voor lekkere, gezonde en veilige voeding, een vechter voor chefs In de zorgsector, een mama, een dochter, een vrouw, een Disneyfanaat en volgens sommige over enthousiast en prettig gestoord🤪. 

En nu vragen jullie zich af … waar heeft ze het nu weer over…😂😅

Trots en langs de andere kant nog in de te bevatten dat het echt gaat gebeuren fase mag ik binnenkort een nieuwe benaming erbij zetten…

Als de timing goed loopt, mag ik vanaf september er de titel Auteur bij zetten.

Ja u leest het goed … AUTEUR 😍!

Want dankzij Het Vervolg mag ik vertellen dat er het voorbije jaar achter de schermen hard gewerkt is (en nog steeds hard gewerkt wordt) aan het eerste boek voor mensen met geur- en smaakproblematieken: Laat het smaken!

Waarin de ervaringen van verschillende, prachtige individuen beschreven staan, hun eigen unieke ervaring, de problematieken en bijhorende gerechten. 

Momenteel staat de landingspagina open en kan er ingeschreven worden op de mailinglijst. Zodat wanneer het boek beschikbaar is je er als eerste bij bent. Hierop  kun je al een preview zien van de prachtige cover… die de getalenteerde Flore Deman heeft getekend.

Hieronder de link naar de landingspagina:

Zo … the word is out 🧡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: